Permanente make-up

Behandelingsduur  vanaf 1u30
PRIJSLIJST en nog meer informatie zie meer weten

NIEUW  Powder Brows €320,-

Permanente make-up heeft de bedoeling iemands gelaatstrekken te accentueren zonder dat dit echt zichtbaar hoeft te zijn. Het levert je extra quality time op: elke ochtend sta je op met een onberispelijke make-up en stralend gezicht!

Het is de ideale oplossing voor iedereen die moeite heeft of zich weinig tijd gunt om zich op te maken, contactlenzen draagt, allergisch is voor make-up, bepaalde onderdelen van het gezicht zoals lippen of wenkbrauwen wil aanvullen of corrigeren, veel en graag sport, of er gewoon altijd perfect wil uitzien.

De make-up is gebaseerd op een huidvriendelijke en hypoallergene pigmentatievloeistof die in de huid wordt gebracht. Door het voortdurende proces van huidvernieuwing vervaagt na verloop van tijd het pigment. Afhankelijk van de gebruikte kleuren, je huidtype, de hoeveelheid zonlicht waaraan je wordt blootgesteld en andere factoren, blijft permanente make-up gemiddeld drie tot vijf jaar goed.

Forever Beauty te Brugge brengt uitsluitend permanente make-up aan met de meest geavanceerde Derma Medical apparatuur. Dit garandeert een nagenoeg pijnloze behandeling en een nauwkeurig en prachtig duurzaam resultaat.
ONLINE RESERVEREN