Permanente make-up

 PRIJSLIJST
- Wenkbrauwen volledig hertekenen (schaduw + 3D haartjes techniek) €400,-
- Ombébrows- powderbrows - shadingbrows  € 350 ,- 
- Eyeliner onder € 200,-
- Eyeliner boven € 225,-
- Eyeliner boven + onder € 350,-
- Lipliner € 400,-
- Lipliner met schaduwlijn (incl. rand inkleuren) € 450,- 

FOREVER BEAUTY werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen en geeft 4 maanden garantie, binnen deze periode is de vorm en de kleur gratis bij te werken. 

Permanente make-up heeft de bedoeling iemands gelaatstrekken te accentueren zonder dat dit echt zichtbaar hoeft te zijn. Het levert je extra quality time op: elke ochtend sta je op met een onberispelijke make-up en stralend gezicht!

Het is de ideale oplossing voor iedereen die moeite heeft of zich weinig tijd gunt om zich op te maken, contactlenzen draagt, allergisch is voor make-up, bepaalde onderdelen van het gezicht zoals lippen of wenkbrauwen wil aanvullen of corrigeren, veel en graag sport, of er gewoon altijd perfect wil uitzien.

De make-up is gebaseerd op een huidvriendelijke en hypoallergene pigmentatievloeistof die in de huid wordt gebracht. Door het voortdurende proces van huidvernieuwing vervaagt na verloop van tijd het pigment. Afhankelijk van de gebruikte kleuren, je huidtype, de hoeveelheid zonlicht waaraan je wordt blootgesteld en andere factoren, blijft permanente make-up gemiddeld drie tot vijf jaar goed.

Forever Beauty te Brugge brengt uitsluitend permanente make-up aan met de meest geavanceerde Derma Medical apparatuur. Dit garandeert een nagenoeg pijnloze behandeling en een nauwkeurig en prachtig duurzaam resultaat.
WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?
Permanete make-Up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht die kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, het niet meer kunt missen. Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je permanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gezicht kies je toch alleen het beste! Onze techniek is een volkomen veilige methode, dat sinds jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen in de US. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld. Er wordt een verzachtende zalf aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel elk ongemak voor u te vermijden. Voor we van start gaan luisteren we naar uw verwachtingen en geven we ons advies, aangepast aan uw persoonlijke gezichtsvorm. Wij streven naar 100% tevredenheid en dit op lange termijn. Daar houden wij rekening mee.
HOE WORDT PERMANENT MAKE-UP AANGEBRACHT ? Bij permanent make-up wordt door middel van een steriele ultra-dunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht.
ONLINE RESERVEREN