‚ÄčOnze arrangementen

Heb je zin om je geest en lichaam eens goed te verwennen en volledig te ontspannen?
Kies uit één van onze onderstaande arrangementen en geniet!
ARRANGEMENT 1

Sacred Nature totaalbehandeling van gelaat en lichaam met een 'tranquillity welcome ritual'

PRIJS per persoon
Tijdsduur behandeling ca 2u30 / € 160,- 
 

Het tranquillity welkomstritueel, zorgt voor een ontspannen start van de behandeling. Voor dit ritueel gebruiken we een aantal aromatische oliën, zoals Palmarosa en sinaasappel, die zorgen voor diepe ontspanning en rust.

Tijdens de Sacred Nature behandeling worden niet alleen het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubt en verzorgd, maar ook de rest van het lichaam wordt gescrubt en gemasseerd. Hiervoor worden de unieke producten uit de Sacred Nature lijn gebruikt.

Deze bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine of synthetische geur- en kleurstoffen. Ze dragen dan ook het strenge Ecocert keurmerk voor natuurlijke en organische cosmetica, waarvan een gedeelte van de opbrengsten naar herbossingsprojecten gaat.

Deze combinatiebehandeling van gelaat en lichaam is intensief voedend, anti-aging, DNA-beschermend en herstellend.
Verwen jezelf met dit arrangement en laat de natuur haar werk doen!


ARRANGEMENT 2

Sacred Nature gelaatsverzorging met een Japanse Gezichtsmassage en een voet-of handmassage naar eigen voorkeur

PRIJS  per persoon
Tijdsduur behandeling ca 1u20 / €90,-

Na het 'tranquillity welcome ritual' en een gelaatsverzorging met reiniging, scrub en voedend masker word je verwend met een Japanse Kobido gezichtsmassage. Deze verfijnde gelaatsmassage behandelt de oppervlakkige en diepere gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen volgens de Japanse medische traditie. Vroeger werd acupunctuur preventief gebruikt om gezond te blijven, lang te leven en er jong uit te zien.

Japanse gezichtsmassage verschilt sterk van westerse massage. We beginnen met een nekmassage om een betere bloeddoorstroming naar het gelaat te krijgen. Dan volgt een gezichtsmassage en een energetische massage met behandeling van de drukpunten en meridianen. Vervolgens voeren we een lymfedrainage uit om de afval- en gifstoffen af te voeren en sluiten we tenslotte af met een hoofdhuidmassage.
Tijdens de inwerking van het voedend masker geniet je nog van een voet- of handmassage naar keuze.

ARRANGEMENT 3

Sacred Nature gelaatsverzorging en een Japanse gezichtsmassage en een hand-of voetmassage naar keuze + een rugscrub met een rugmassage

PRIJS per persoon
Tijdsduur behandeling ca 2u /  €130,-

We zorgen voor een ontspannende start met het' tranquillity welcome ritual '. Tijdens de sacred Nature behandeling wordt de rug gereinigd, gescrubt en verzorgt met een ontspannende 4-elements massage. Verder wordt je verwend zoals beschreven in ARRANGEMENT 2

ONLINE RESERVEREN