Massages

Massage werkt ontspannend en verkwikkend. Het bevordert de circulatie van bloed en lymfevloeistof, elimineert blokkages, verwijdert allerlei afvalstoffen, en zorgt ervoor dat onze energie weer vrij kan stromen.

Forever Beauty te Brugge masseert al je spanning en stress weg en zorgt er voor dat het lichaam gestimuleerd wordt om nieuwe, positieve energie op te doen.

Wij bieden verschillende types holistische massages aan die in essentie alle hetzelfde doel hebben: een diepe ontspanning en het herstellen van de harmonie tussen geest en lichaam. Je kan kiezen uit relaxerende hot stone, shiatsu, voetreflex en 4 elements massages.
 

Onze producten

Met uitzondering van de shiatsu behandeling gebruiken wij voor onze massages [ comfort zone ] producten. Deze exclusieve producten zijn het resultaat van innovatief onderzoek in biochemie, aroma- en phytotherapy. Ze zijn gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren.

Vervaardigd met een groot respect voor het milieu en volledig dierproefvrij, maken de [ comfort zone ] oliën onze massages tot een onvergetelijke spa behandeling van pure relaxatie en diepe zorg voor lichaam en geest. Deze producten zijn bovendien uiterst veilig en zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en zwangere vrouwen.
ONLINE RESERVEREN