Voetreflexologie 1u €50,-

PRIJS
Behandelingsduur : 1 u /  € 50,-

Een voetreflex massage bij Forever Beauty te Brugge biedt de perfecte anti-stress behandeling. Voetreflexologie is een oude geneeswijze afkomstig uit China en India. Volgens deze geneeswijze vormen lichaam, geest en ziel één geheel en weerspiegelt de voet de conditie van het lichaam en de emotionele gesteldheid. In de voeten zitten reflexpunten die verbonden zijn met het zenuwstelsel en alle organen, gewrichten en spieren.

Door allerlei oorzaken, zoals stress, een verkeerde werkhouding, maar ook een verkeerde voeding en psychische problemen, kunnen blokkades optreden in het lichaam. Dit kan leiden tot het slecht functioneren van een bepaald orgaan of het gehele lichaamssysteem waardoor er klachten ontstaan.

Tijdens de massage wordt zorgvuldig gedoseerde druk op specifieke plaatsen op de voeten uitgeoefend. Hierdoor worden aanwezige spanningen en blokkades gelokaliseerd en wordt het lichaam uitgenodigd om zichzelf te herstellen en weer in evenwicht te komen. Opgekropte emoties kunnen worden verwerkt en geestelijke spanningen losgelaten.
 
ONLINE RESERVEREN